Salmisten sukuseura ry on perustettu 2005. Suvun esivanhemmat ovat Heikki Juho Juhonpoika Salminen (24.12.1822-25.9.1868) ja hänen puolisonsa Henriikka Matintytär Hokkala (19.7.1827-28.3.1885) Asikkalan Kurhilan Pispan talosta.

Sukuamme on tutkittu aina vuoteen 1670, Juho Paulinpoika Pispan syntymään saakka.

Sukuseuran tarkoituksena on selvittää suvun vaiheita ja historiaa, vaalia suvun perinteitä ja edistää yhteenkuuluvuuden tunnetta suvun ja sen jäsenten keskuudessa.

Haluatko liittyä Salmisten sukuseuraan? Täytä ja lähetä sukutietosi – selvitämme olemmeko sukua!

Täytä hakemus Word-tiedostona ja lähetä seuran puheenjohtajalle sähköpostitse. Voit myös tulostaa ja lähettää lomakkeen postitse (osoite lomakkeen lopussa).

Sukutietojen keräyslomake.pdf / Sukutietojen keräyslomake.doc